پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۸ مهر ۱۴۰۲، ۱۴:۵۷

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بافت:

تیراندازی در جشن ها جرم است

تیراندازی در جشن ها جرم است

کرمان- دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بافت گفت: تیراندازی حتی با اسلحه دارای مجوز در اماکن عمومی مثل مراسم جشن و عروسی غیرقانونی و جرم است و قابل پیگرد قانونی می‌باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دادگستری کرمان، حمید حسنی نیا گفت: در پی انتشار یک فیلم مبنی بر تیراندازی تعدادی از حاضران در یک مراسم عروسی در این شهرستان، پرونده قضائی تشکیل و متهمان تحت تعقیب قضائی قرار گرفته‌اند.

وی هشدار داد: تیراندازی حتی با اسلحه دارای مجوز در اماکن عمومی مثل مراسمات جشن و عروسی غیرقانونی و جرم است و قابل پیگرد قانونی می‌باشد.

وی تصریح کرد: مردم و شهروندان بایستی در رابطه با اصلاح فرهنگ اشتباه تیراندازی در مراسمات جشن و شادی که از سوی عده‌ای محدود صورت می‌پذیرد، اقدام نمایند و مسئولان نیز در این زمینه بایستی فرهنگ سازی کنند.

این مقام قضائی با اشاره به اینکه تیراندازی ایجاد رعب و وحشت می‌کند و خط قرمز سیستم قضائی محسوب می‌شود، اعلام کرد: برخورد قانونی با دارندگان سلاح تا زمان پاکسازی کامل شهر از سلاح غیرمجاز، استمرار خواهد یافت.

کد خبر 5907757

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha